Seleccionar página

Ja ha passat la Ganxet Pintxo de tardor i la veritat és que ens ha deixat a tots amb molt bon sabor de boca i ganes de repetir!

Que a Reus ens encanta la Ganxet Pintxo és un fet! Per aquest motiu, tot i el fred, que s’ha anat intensificant aquests dies, hem pogut veure com la ciutadania es llançava als carrers per gaudir de la nostra ruta de tapes preferida.

Com sempre un ambient simpàtic i joiós que ens atrapa cada vegada més i ens fa pensar que la Gantxet Pintxo apropa i unifica ciutat i comerç d’una manera brutal. Si hi ha quelcom que s’ha repetit constantment entre els assistents, ha estat la considerable millora de les propostes ofertes pels locals.

Si és cert que a l’abril hi va haver enrenou sobre la pujada de preu, també ho és que amb aquesta última edició i la celebrada a la primavera, ha quedat més que justificada. La veritat és que, la majoria d’assistents veuen la pujada tant justa com beneficiosa, ja que les quantitats a part de més grans són de més qualitat i això es nota en cada queixalada.

Ha estat una ruta de tapes amb 36 establiments participants, dels quals un d’ells oferia menú de tapes. Aquesta aposta per la qualitat, ha sigut una iniciativa de la Cambra de Comerç, que a més van posar en disposició a Xefs experts perquè guiessin als creadors cap a l’excel·lència de la tapa.

Els locals de Reus s’han esforçat molt per deixar empremta en els nostres paladars i certament ho han aconseguit, si a l’última edició pensàvem que no ens podien sorprendre, ara ja estem contant els dies per veure amb què ens sorprenen a la pròxima!

Moltíssimes gràcies per donar suport, participar i en definitiva formar part d’un esdeveniment que després de tants anys ja forma part de la nostra identitat com a ciutadans/es de Reus. Fins a la pròxima Ganxet Pintxo!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies